Cigars ‘n More Zeist is in te huren voor het organiseren van een proeverij of rookavond naar wens. We stellen graag de perfecte tasting samen van handgemaakte sigaren met daarbij passende whisky of andere dranken.

 • donderdag
  28
  nov
  2013
  19:30Van Harte, Zeist

  Winterproof!

  In het vernieuwde restaurant Van Harte (voorheen Grand Cru Café Fagel) zullen wij een compleet nieuwe Cubaanse Longfiller presenteren: Ramon Allones Specially Selected Robusto Corto.

  Deze speciaal voor de Nederlandse markt geproduceerde Habano zal door ons worden gecombineerd met een heerlijke, speciaal geselecteerde whisky. De tweede sigaar die wij u gaan presenteren houden we nog even geheim en zal u zeker verrassen!!

  Gedurende de hele avond zullen wij door Van Harte worden voorzien van heerlijke hapjes en drankjes.

 • donderdag
  12
  dec
  2013
  Amsterdam RAI, Europaplein

  Masters of LXRY

  Cigars n More Zeist is dit jaar aanwezig op Masters of LXRY in de RAI Amsterdam. Van 12 tot en met 16 December zijn wij te vinden op The Market, een gedeelte waar handwerk en vakmanschap in de schijnwerpers wordt gezet.

  Cigars 'n More Zeist zal een gelimiteerde oplage Dominicaanse sigaren tentoonstellen en verkopen. Daarbij is gevraagd of wij een "Perfect Pair" konden samenstellen, een combinatie van deze sigaar en zijn bijpassende whisky.

  mastersoflxry.nl

  tijden